Известие

Collapse
No announcement yet.

Новак

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Новак

Здравейте!!! От скоро имам алфа Ромео 146 1.7 боксер 129кс. и ми прави впечатление че на 100 км на 5-та скорост се движи с 3000 оборота и на горе! Това нормално ли е или има някакъв проблем?
    Мерси предварително

Нормално е!
    Боксерите са късоходови и бързооборотни!
    За това и работят на по-високи обороти, но си изпълват и оборотомера!
    С една дума свиквай и не се притеснявай!
    Добре дошъл във форума ни!
    Успех!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от DimoBocha Покажи съобщение
      Здравейте!!! От скоро имам алфа Ромео 146 1.7 боксер 129кс. и ми прави впечатление че на 100 км на 5-та скорост се движи с 3000 оборота и на горе! Това нормално ли е или има някакъв проблем?
      Мерси предварително
      Поздрави колега! Със здраве да си я караш. За 1.7 боксьора само хубави неща съм слушал.
      (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Поздрави и много да и се радваш на колицата!!! Едно хубаво обслужване ти трябва, да не стане грешка, сменяш маслото и, ако всичко е на ред много ще ти хареса колата. Пък и този мотор доста добре се развърта във високите обороти. Аз мойта си я карах в обороти винаги- не е много икономично, но винаги разполагаш със запас от мощност и, ако потрябва само натискаш газта и излиташ . Поздрави и със здраве да си я караш!!!
        145 1.6 boxer
        146ti

Comment

Честито и от мен, да я караш със здраве.
          Въпреки че не вдявам много от автомобили, моята върви на 3500 rpm точно на 100 км/ч на пета скорост.
          Реално погледнато, след 3000 оборота една алфа си показва зъбите, така че карай, без да се тормозиш.
          От друга страна, ама веднага отивай да я види майстор, защото ако не е поддържана като хората и някоя част реве за смяна, вместо 50 лева след някой и друг дне ще се бръкнеш поне 400. Казвам ти го от опит.
          Успех отново и много безаварийни километри.

Comment

Working...
          X